Over ons

Isatis CyberSoft is gespecialiseerd is in het bouwen en leveren van Integrated Risk Management-oplossingen die onder andere veel worden gebruikt in de zorg, overheid en de zakelijke markt. Inmiddels mogen wij vele MKB organisaties, ICT,  (financiële)dienstverlening, gemeenten, ziekenhuizen, verpleeg- en woonzorginstellingen tot onze gebruikers rekenen.

Pragmatisch, innovatief en bewezen aanpak gericht op klantentevredenheid

Pragmatiek is diep verweven in ons DNA. Onze oplossingen dekken processen af die soms als complex beschouwd worden en veel van onze gebruikers zijn geen expert op het gebied van information security management of privacy management. Hiervoor verwerken wij innovatieve en frisse concepten in onze software gericht op functionaliteit en gebruikersgemak.

Onze klanten en partners krijgen dan ook volop de gelegenheid om samen met ons onze producten continu te verbeteren. Suggesties die in brede zin bijdragen aan onze producten en passen in onze visie van Integraal Risico Management en standaard software benadering (geen maatwerk) worden opgenomen in de roadmap.

Wij staan voor het resultaat waar onze software voor wordt aangeschaft, voor zowel intern gebruik als ook voor de aantoonbaarheid naar de externe omgeving. Onze klanten bewijzen dit middels de vele succesvolle implementaties, aantoonbare compliance en behaalde certificeringen.

Maatschappelijk en duurzaam ondernemen

Wij streven naar een circulair bedrijfsmodel waarbij wij zelf verantwoordelijk zijn voor een degelijke, duurzame en energiezuinige oplossing om zo onze duurzaamheidsvoetafdruk te verkleinen. Op kleinere schaal stimuleren wij dit door het toepassen van een paperless office, duurzame inkoop, thuiswerk te promoten en onnodig reizen te voorkomen. Er is een ontmoedigingsbeleid voor lease auto's en een bemoedigingsbeleid voor het gebruik van openbaar vervoer.

Onze maatschappelijke betrokkenheid vinden wij niet meer dan logisch. Hierdoor ondersteunen wij diverse activiteiten op het gebied van vrijwilligerswerk en bieden onze medewerkers volop gelegenheid hier tijd voor beschikbaar te stellen. Daarnaast steunen wij diverse doelen.

Zowel op kantoor, onderweg of op klant of thuiswerk locaties is er aandacht voor het welzijn van onze medewerkers. Het bieden van een veilige en prettige werksfeer vinden wij belangrijk voor onze medewerkers.

Isatis Group

De CyberManager is een product van Isatis CyberSoft B.V., onderdeel van de ISATIS Group, een ICT bedrijf dat al actief is sinds 1987. Wij houden kantoor in Nijmegen en Deventer. Tezamen met meer dan 260 collega’s bieden wij unieke ICT-oplossingen voor uiteenlopende markten. 

 

 

Isatis CyberSoft Nijmegen

Keizer Karelplein 32
6511 NH Nijmegen
024-3297772

Google maps

Isatis CyberSoft Deventer

Leeuwenbrug 85
7411 TH Deventer
024-3297772

Google maps

Wij laten u graag zien hoe wij u kunnen helpen met informatiebeveiliging en privacy management!

Neem contact met ons op